Benieuwd naar mijn eerdere werk?

Op deze pagina kun je al mijn eerdere projecten bekijken.

Liever alles in één keer bekijken?

Bekijk dan mijn up-to-date showreel met eerder gemaakt werk.

 

Burners

Fertile Motives & NPA Studios

“Burners” volgt een dag uit het leven van Mustafa, een voormalige hardloopkampioen, die zijn weg in Europa zoekt in de hoop op een beter leven. Onderweg ontmoet hij de ambitieuze jonge Reda die net als hijzelf vastberaden is om zijn droom te verwezenlijken. Samen worden ze geconfronteerd met de harde realiteit van illegale migratie en de obstakels die ze moeten overwinnen om hun doelen te bereiken.

 

Esper

Short ECI Cultuurfabriek – Pak Je Podium 2023

Een Esper probeert nieuwe connecties te maken, maar wat hij zich niet realiseert is dat wanneer hij wilt communiceren hier meer bij komt kijken dan alleen zijn gave.

Darteritus

48 HFP x Imagine – Amsterdam 2023

Een dubbeldate begint met een gezellig potje darten, maar nadat iemand wordt geprikt in haar vinger, landen niet alle pijlen meer in het bord.

 

Villsvinet

48 Hour Film Project – Arnhem 2023

Wanneer Sam terecht komt op een plek die hij zich niet kan herinneren, moet hij gaan dineren met Frigg en Andrìhmnir. Maar wat gaat er gebeuren na het diner?

Witches Get Stitches

Short NAVB 2023

Betover jezelf met de meeslepende fantasyfilm: Witches Get Stitches. Duik in een wereld vol magie, mysterie en intrige. Je wordt meegesleept in een episch verhaal vol betoverende spreuken en gevaarlijke vijanden en volg de dappere heksen op hun zoektocht naar macht, vrijheid en gerechtigheid.

 

Loretta!

Short NAVB 2023

Een onzekere sociale vlinder ontmoet een introverte einzelgänger en belandt in een reis van zelfreflectie over wie ze is en wie ze wil zijn.